Hogyan működik?

Vedd át személyesen Budapesten vagy kérd "Hozza-Viszi" GLS szolgáltatásunkat (+ 2.990 Ft).

 


A játék időtartama kb. 60 - 90 PERC.

Ideális létszám maximum 20 fő.
 

A KalandPakk 15 EGYEDI JÁTÉKot tartalmaz, melyet BÁRHOL, BÁRMIKOR játszhattok!

Csapatépítőkre, bulikra, munkatársaknak vagy baráti társaságoknak.
 

A KalandPakk megalkotásánál két alapvető szempontunk volt:
 

1. A JÁTÉKOSOKNAK ÉRTHETŐ és SZÓRAKOZTATÓ feladatokat adjunk a kezükbe.
 

2. A SZERVEZŐKNEK KÉNYELMESsé tegyük a bérlést és a játék lebonyolítását.
 


Ezen szempontok érdekében egy KalandPakk kibérlésekor minden eszközt megkapsz, ami a játékokhoz szükséges, mindezt egy könnyen szállítható, kis súlyú zárható dobozban. Mindössze a játék helyszínén egy asztalra lesz szükséged a lebonyolításhoz.
 

A KalandPakk bármely napra kibérelhető. Legkorábban a játéknap előtti munkanapon jöhetsz érte és legkésőbb a játéknap utáni első munkanapon hozhatod vissza. Vagy kérheted a GLS "hozza-viszi" szolgáltatásunkat, mellyel a játéknap előtti munkanapon fogod megkapni és a játéknap utáni első munkanapon fog érte menni a futár. Ennek díja 2.990 Ft.
 

Ha már nálad a csomag, a játék előtt olvasd el a szabályzatot és csak egyszerűen kövesd az ott leírtakat. A játékok leírásai pontosak és képekkel is segítik az egyes eszközöket milyen módon kell elhelyezni.
 

Az eszközök hiánytalansága érdekében a bérléskor 5.000 Ft kauciót kérünk minden esetben, melyet a KalandPakk visszajuttatása után természetesen visszakapsz. Ha személyesen hozod vissza akkor készpénzben a központunkban azonnal, ha GLS "hozza-viszi" szolgáltatással béreltél akkor pedig átutalással 1-2 munkanapon belül.